Algemene voorwaarden

1. Bestellingen
1.1 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

1.2 bestellingen doet u door een ingevuld bestelformulier samen met het benodigde paardenhaar aan ons op te sturen, naar het op het bestelformulier genoemde adres.

1.3 Bij het bestellen heb je ook de keuze voor het wassen van de ganse staart of enkel de gebruikte haren, dit kan je aanvinken op het bestelformulier. Er wordt  NIET gewerkt met ongewassen haren en dit om hygiënische reden. Je mag natuurlijk zelf ook de haren grondig wassen en ontsmetten, dan komen er geen kosten bij.

1.4 Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, emailadres, afleveradres en factuuradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

1.5 Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Soki-line zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

2. betaling en levering

2.1 Als uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een mail met daarin de online kostennota en verzoek tot betaling, als uw betaling voldaan is word het sieraad verzonden. Gelieve NIET op voorhand te betalen.

2.2 Betalingen dienen binnen de 7 dagen te worden voldaan na ontvangst van de prijsberekening en betalingsgegevens per mail, onder vermelding van uw naam. 

2.3  Al onze leveringen worden bezorgd door BPost. De verpakkings-, verzend- en behandelingskosten voor een bestelling binnen België zijn standaard € 7,00.  De zendingen gebeuren enkel nog met tracking.

2.4 Wilt u uw sieraad aangetekend ontvangen, bedragen de verzendkosten € 12,00 binnen België. 

2.5 Bij verzending naar het buitenland, worden de posttarieven van Bpost gehanteerd.

2.6 Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd.

2.7 De door Soki-Line opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.

3. Prijzen
3.1 Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is Soki-Line bevoegd de op de internetsite vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.

3.2 Alle prijzen zijn inclusief kosten van verpakking en BTW, exclusief kosten van het wassen en ontsmetten van de haren en exclusief de verzending, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

3.3 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van zetfouten. Voor de gevolgen van zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

3.4 Voor afwijkende modellen, de zogenaamde specials, wordt vooraf een prijsafspraak gemaakt.

4. Garantie
4.1 Soki-Line geeft op elk sieraad de wettelijke 1/2 jaar garantie.

4.2 De garantie omvat fabricage- en of materiaalfouten.

4.3 Garantieaanspraken kunnen alleen binnen 14 dagen na ontdekking van het gebrek schriftelijk of per email bij Soki-Line worden ingediend en wel met een korte omschrijving van het gebrek. De garantiebepaling word gedaan door werknemers van Soki-Line.

4.4 Deze garantie is niet van toepassing indien: u wijzigingen aan het sieraad heeft aangebracht; sprake is van gebreken die ontstaan zijn  door opzet of grove onachtzaamheid. De opgegeven maat of model niet juist is. Soki-Line niet (tijdig) in de gelegenheid is gesteld voor onderzoek van de klacht en het eventueel herstellen van het gebrek.

4.5 De gebruikte materialen van de sieraden zijn gemaakt van een zilverlegering ofwel van Stainless Steel. Er kunnen verkleuringen ontstaan door blootstelling aan chemicalieën. Let op met parfum, zepen, shampoo’s en schoonmaakmiddelen. Ook kan de zuurgraad van de huid voor verkleuringen zorgen, dit is echter persoonsgebonden.

4.6 Soki-Line staat ingeschreven met het ondernemingsnummer 0565.922.645                                                        Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen (W.Btw, art.56 – 56bis)

Wij behouden ons het recht om diensten te weigeren, of bestellingen te annuleren op onze discretie.