My little horse

Laat je paardje of pony vereeuwigen in dit kleine paarden figuur.

Elk paardje is met de hand gemaakt en als jij het wilt, handgeschilderd, om te matchen met de kleuren en markeringen van jouw paard.

De paardjes kan je nog verder laten personaliseren door een lasergravering te laten plaatsen: een naam…tekst…een datum….

Manen en staarthaar kunnen gebruikt worden.

FAQ

  1. Deze kleine paardjes zijn prachtig, ik wil er zo eentje – hoeveel is de kostprijs? Op dit moment bied ik de beschilderde lederen paardjes aan voor €99,00 + verzendkosten. Je kan ook opteren voor een natuurlijke look van het leder, dus zonder een laagje verf, deze kosten dan €75,00. Voor een lasergravering op de paardjes: €10,00
  2. Hoe groot zijn deze kleine paardjes? Voordat het haar toegevoegd wordt zijn de lederen en Corian paardjes ongeveer 10cm hoog en lang. Ze zijn iets meer dan 1cm breed. Je kan ze perfect overal plaatsen, naast je computer, op je bureau of bij je favoriete foto van je paardje. De houten paardjes zijn 1,5cm breed.
  3. Met welk haar en met hoeveel haar worden ze gemaakt? Dit ontwerp is veelzijdig, ik kan zowel de manen als het staarthaar gebruiken. De hoeveelheid hangt af van de dikte en de conditie van de haren. Ik heb minstens een dikke duim nodig om een volledig paardjes af te werken. Meer is altijd beter. Ik behandel het haar van elk paard met zorg en probeer alleen te gebruiken wat ik nodig heb. Al het haar dat ik niet gebruik, komt naar je terug. Je kan zelf bepalen welk ontwerp je wilt: korte manen met staarthaar of lange sluike manen. Deze laatste zijn mooier want die vallen soepeler. Als je beide hebt, manen en staarthaar, kan ik met beide werken. Ik zal samen met jou samenwerken om een speciale en unieke kleine totem te creëren. Er zijn heel wat mogelijkheden.
  4. Hoe zit het met de kleur? Aan de hand van doorgestuurde foto’s doe ik er alles aan om de kleur zo goed mogelijk te matchen.
  5. Wat als ik niet veel haar heb? Daar kunnen we samen een oplossing voor zoeken. Eventueel kortere manen en een korter staartje. Enkel in overleg met jou!…meng ik graag het haar van een van jouw eigen paarden of van het paard van een vriend of welk paard je maar wil.
  6. Hoe krijg ik het haar liefst toegestuurd? Als het enigszins mogelijk is, geef ik de voorkeur aan om het haar netjes gebonden te krijgen aan het uiteinde waar het werd afgeknipt met een strak rubberen elastiekje. Je mag ook de hele staart opsturen, ik gebruik enkel wat nodig is. De rest krijg je teruggestuurd.